Najaarsrit 2017

Op zaterdag 21 oktober ben je vanaf 12 uur welkom in eetcafé ’t Oude Raedthuys aan de Schiedamseweg 26 te Schiedam Kethel. Parkeren kan direct bij het café en ook gratis in de nabij gelegen parkeergarage van het winkelcentrum De Hof van Spalend. Na het nuttigen van een eenvoudige lunch, starten we om 13 uur met de rondrit.  De lunch is voor eigen rekening en is geheel vrijblijvend. Gewoon aansluiten bij aanvang van de rit mag natuurlijk ook.

Via het mooie midden Delfland rijden we langs de Delftse Schie naar Delft. Nadat we een stukje door Delft zijn gereden rijden we terug richting Schiedam.

Daarna rijden we wederom door het mooie midden Delfland gebied waarna we na circa een uur worden verwacht bij garagebedrijf van Bemmelen te Delft. Daar krijgen we een uitleg van de heer van Bemmelen omtrent zijn ingenieus bedachte katalysator systeem voor onze oldtimer. Dit is het einde van de rit.

NB: Consumpties bij het beginpunt eetcafé ’t Oude Raedthuys zijn voor ieders eigen rekening, koffie/thee/fris bij garage van Bemmelen zijn voor rekening van de Visa-Club.