Eurocitro 2006, 19-21 augustus 2006.

In 2000 organiseerde de Franse Citrofiel Thierry Dubois voor het eerst op het circuit van Le Mans het Citroënevenement Eurocitro. Na Eurocitro 2003 was het van 19 tot en met 21 augustus jl. tijd voor de derde editie van deze grootschalige meeting. Een Nederlandse afvaardiging van drie Visa's reisde af naar Le Mans.

Linksboven: de Nederlandse Visa's in hartje Parijs. Rechtsboven: een deel van het in Le Mans aanwezige Visapark. Linksonder: een van de drie resterende Cap Terre de Feu-uitvoeringen op basis van Mille Pistes. Rechtsonder: Belgische Axel, dof maar nog redelijk roestvrij.

Linksboven: Nederlandse Décapotable en een Frans zusje. Rechtsboven: Visa's maakten maar een klein deel uit van de circa 2000 aanwezige Citroëns. Links- en rechtsonder: alle Visa's verzameld voor de tour over het circuit op zondagochtend.

Links- en rechtsboven: Chrono's werden relatief veel waargenomen in Le Mans. Links- en rechtsonder: het rijden over het circuit vormde voor de Nederlandse Visa's een geslaagde afsluiting van een onvergetelijk weekend.

foto's © Okke Groot