Algemene Ledenvergadering en toerrit, Meije, 2 april 2006

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) werd zoals enige malen eerder gehouden in partyboerderij Meijezicht in Meije bij Nieuwkoop. na afloop was er een gezamenlijke toerrit door de wijde omgeving, die eindigde in Breukelen. Ondanks felle buien in de ochtend kon de rit zonder een spat regen worden verreden. Op de agenda van de ALV stond een aantal belangrijke punten, zoals een formele bestuursverkiezing en de wijziging van de statuten en het huishoudelijk reglement. Ook werd de contributie naar beneden bijgesteld. Waar maak je zoiets vandaag de dag nog mee? Bij de Citroën Visa-Club spelen we het klaar!

Links: Meijezicht biedt een geschikte ambiance voor onze ledenvergadering. Rechts: ter ere van de verdiensten van ex-bestuurslid Angela Bruurmijn voor de club was er een bloemetje.
Boven: overzicht van de parkeerplaats bij Meijezicht: Visa's en C15's zover het oog reikt. Links: deze Visa Club uit 1986, jarenlang vertroeteld door de eerste eigenaar, is sinds enige tijd in bezit van een clublid. Rechts: een ander plaatje van het moois dat naar de Meije kwam.
Links en rechts: beelden uit de rit. Onder: de rit eindigde met een borrel in Breukelen.
foto's © Okke Groot