Voorjaarsrit, omgeving De Bilt, 23 april 2006

Het voorlaatste weekend van april was een van de eerste echte voorjaarsweekends van 2006. Net als vele andere autoclubs trok ook de Citroën Visa-Club erop uit voor de voorjaarsrit. Deze keer maakten we de omgeving van De Bilt onveilig. Met een kleine 15 auto's, hoofdzakelijk Visa's, maar ook enkele C15's en één Axel, was het voor omstanders wel duidelijk dat het hier geen toevallige samenscholing van oude Citroëntjes betrof.

Links: verzamelen en koffiedrinken in hotel "De Biltsche Hoek". Rechts: Jelle Kloos was verantwoordelijk voor het uitzetten en het verloop van de rit. In zijn grote C15-spiegels verloor hij zijn volgelingen geen moment uit het oog.
Links: sommige deelnemers hadden hun auto met verve gepoetst. Rechts: de voorzitter van de vereniging beleefde helaas een valse start door een onwillige sensor. Ter verzachting kan worden aangevoerd dat hij de oudst aanwezige Visa van de dag bereed.
Links en rechts: tussenstop op vliegveld Hilversum.
Links: tijdens het verloop van de rit ontvouwde zich een gevarieerd landschap voor de motorkapjes. Rechts: veel Visa's c.s. in een parkeerhaventje tijdens een ingelast pauzemoment.
Links: de voorzitterlijke Visa voegt zich weer bij het gezelschap. Leve de ANWB Wegenwacht! Rechts: Een geslaagde voorjaarsrit. Óp naar het volgende evenement!
foto's © Okke Groot