Technische najaarsdag, 4 november 2006.

Een traditioneel clubevenement is de technische dag in het najaar. Om gehoor te geven aan de roep van sommige leden om voor deze dag eens uit te wijken naar de oostelijke regio, werd deze keer Citroën Dyjers in Zwolle bereid gevonden de vereniging te ontvangen. De sfeer was uitstekend, de opkomst liet niets te klagen over, zodat het mede dankzij de enthousiaste inzet van monteur Johan - zelf ook jarenlang Visarijder geweest en gezegend met 36 jaar Citroën-werkplaatservaring - werd het een geslaagde dag. En is het niet handig dat je op zo'n dag als Visa-, C15-, Axel- of LN(A)-rijder altijd wel weer een paar dingen opsteekt? Bekijk de onderstaande foto's en beslis of je er de volgende keer toch maar liever ook niet bij wilt zijn.

Links: monteur Johan vertelt. Rechts: Dyjers is duidelijk een échte Citroëndealer

Punt van focus van de dag was het koelsysteem
Links: we zagen weer interessante auto's voorbijkomen. Rechts: Johans wijze en deskundige raad werd ter harte genomen
Links: Dyjers is in bezit van een ruime werkplaats met een slordige tien bruggen. Rechts: we pikten ook nog iets mee van de presentatie van de C4 Picasso. De afdeling verkoop deed zo te zien goede zaken.

Links: onder de aanwezige leden was ook de berijder van deze tweecilinder. Rechts: ter afsluiting van de dag mochten we met de auto's op de remmentestbank.

 

foto's © Okke Groot