Technische dag en nieuwjaarsborrel, 3 februari 2007

Op 3 februari 2007 was voor de leden van onze vereniging de eerste gelegenheid om elkaar in het nieuwe jaar georganiseerd te ontmoeten: op deze dag stonden namelijk een technische dag en de nieuwjaarsborrel op het programma. Voor de technische dag werden we gastvrij onthaald door Citroën Hoefnagels in Helmond. Over de opkomst viel niet te klagen: er was een aantal leden uit de 'vaste kern' present, maar we zagen ook weer een aantal minder bekende gezichten. Wellicht leverde ook het prachtige weer een bijdrage aan de goede opkomst. Na het technische gedeelte van de dag togen we naar het nabijgelegen Mierlo, alwaar we in een plaatselijk etablissement gezamenlijk klonken op het nieuwe jaar. Hieronder een paar sfeerbeelden van de dag.

 
Links en geheel links: altijd weer interessant om je eigen auto of die van een andere Visarijder op de brug van onderen te kunnen bekijken. Vaak kun je tijdens een technische dag in een vroeg stadium gebreken signaleren voor ze onnodig veel geld gaan kosten of bijkomende schade gaan opleveren. Hierboven: de mensen bij Hoefnagels hebben wel iets met Visa's: deze fraaie GTi is al een aantal jaren in hun bezit, en heeft onlangs gezelschap gekregen van een nog te restaureren GT.  
Zomaar wat kijkjes in de werkplaats.
  Geheel links: de oudjes genietend van het februarizonnetje. Links: voor de niet-technici onder ons zijn de technische dagen extra leerzaam.
Links: sommigen grepen de dag aan om hun Visa nog mooier te maken dan die al was. Rechts: in Mierlo praatten we nog wat na aan een goedverzorgde borreltafel.
foto's © Okke Groot