Betuwerit, 25 maart 2007

Op de eerste echte lentedag van het jaar trof een behoorlijk aantal leden van de club elkaar voor een toerrit door de Betuwe. Door de zachte winter stonden de bloesemknoppen al op opengaan, en zo reed met een prachtig zonnetje aan de hemel een bont gezelschap van acht Visa's en twee C15's door het aantrekkelijke landschap tussen Linge en Waal. Hieronder een paar indrukken van deze rit.

Links: het startpunt van de rit was de sfeervolle taveerne bij Fort Asperen. Bij een kop koffie praatten de aanwezige leden - we zagen veel nieuwe gezichten - elkaar bij over de laatste gebeurtenissen op het gebied van de gemeenschappelijke hobby. Rechts: buiten stonden de auto's al te wachten op een ontspannen tochtje door de Betuwe.

Oud en iets minder oud treffen elkaar.
 
Voor vertrek wordt er traditioneel altijd even naar elkaars auto's ge keken. Bovendien waren er deze keer een paar fraaie exemplaren bij die we nog niet kenden.
Links: de lunchstop vond plaats in een aardig etablissement in Oranjestad Buren. Rechts: groepsfoto bij de roodbonte koe van Heesselt aan de Waalbandijk.
  Achterom kijken is een grote liefhebberij van veel Visarijders... (foto Mary van der Burg).
Rechts: drie van de vijf aanwezige tweecilinders hadden onderweg wat technische problemen. Gelukkig waren ze door handig sleutel- en improvisatiewerk snel te verhelpen, en bereikten we gezamenlijk ons eindpunt Tiel. Geheel rechts: de Visa's aan de Waalkade in Tiel. Hieronder: in Tiel brachten we ter afsluiting een bezoek aan het Flipje- en Streekmuseum.

foto's © Okke Groot, tenzij anders vermeld.