Kampeermeeting Groede, 12-14 juni 2009

Zeeland, dáár waren we nog niet eerder voor een kampeermeeting. Daarom togen we in het weekend van 12-14 juli naar het dorpje Groede in Zeeuws-Vlaanderen. Het was voor de meeste bezoekende leden best een flink stukje rijden, maar achteraf had niemand spijt van zijn beslissing om het weekend bij te wonen.

Links: Groede onthaalde de Visaclubbers op vrijdagavond met een fabuleuze zonsondergang. Rechts: zaterdagochtendtafereel op de camping

 
Linksboven: het openbare leven in Groede stond het weekend van onze aanwezigheid warempel in het teken van een oldtimerevenement. We pasten met onze auto's dus prima in de omgeving. Rechtsboven: de dakjes konden weer open.

 

Barbecuen is wel een enigszins voorspelbaar onderdeel van een clubweekend, maar daarom niet minder leuk.
Onze achterbuurman op de camping bleek ook al een liefhebber van klassieke voertuigen te zijn. Zijn schuur deed ons watertanden, ook al ontbraken de Visa's in de inventaris. Zie ook wat deze liefhebber aan onderdelen heeft verzameld.
Avondlucht boven ons kampement. De schapenwolkjes groeiden 's nachts uit tot een dicht wolkendek, waaruit vervolgens de nodige litertjes water stroomden
 
Na een eveneens natte ochtend verliep de mooie rit door het zondagse Zeeuwse landschap onder steeds gunstiger weersomstandigheden. Bij deze tussenstop in IJzendijke (links) was het al droog en bij het eindpunt in Sas van Gent scheen de zon alweer.
 
foto's © Okke Groot