Kampeermeeting Groesbeek, 4-6 september 2009

De kampeermeeting in Groesbeek beleefde zijn vijfde editie. Dit jaar noodgedwongen geen bezoek aan Francemobile, maar wel veel andere interessante onderdelen, waaronder een autopoetsdemonstratie en een mogelijkheid om je auto te laten taxeren. Beide onderdelen konden op veel belangstelling rekenen. Hieronder een fotoverslag.

Groesbeek 2009 kende een goede opkomst met een grote variatie aan auto's...
... en evenzoveel variëteit in kampeeruitrusting.
Na een regenachtige eerste nacht brak de zon door. De rit op zaterdag toonde ons weer eens een ander gedeelte van de Groesbeekse omgeving.
Car Cleaning Bergeijk was bereid gevonden na de rit op zaterdagmiddag een bijzonder informatieve demonstratie te verzorgen. De voor de demonstratie gebruikte C15 verliet plaatselijk zeer glimmend het terrein.
Net als in 2008 lieten we de barbecue professioneel verzorgen. Zelfs de meest kritische eters waren tevreden.
Gebruikelijke afsluiting op zaterdag was weer de loterij, waarbij Jelle Kloos zich weer als knap entertainer bewees.
Zondag was voor veel aanwezigen een spannende dag: Taxateur Hugo van Oosterwijk kwam langs om voor de liefhebbers de taxatie van hun auto te verzorgen. De taxatie gebeurde uiterst grondig en het resultaat stemde iedereen tevreden. Sommigen vonden vlak voor de taxatie nog even tijd voor het demonteren en weer terugplaatsen van hun achterruit.
Leuk contrast ter afsluiting van een geslaagd weekend: een basis-Visa uit 1983 naast een GTi uit 1986. Beide auto's zijn in een uitermate originele staat.  
 
foto's © Okke Groot