Grenslandroute, 25 oktober 2009

Zelden eerder in de geschiedenis van onze vereniging vormden een uitstekende opkomst, een schitterend decor en fantastisch weer zo'n ideale combinatie als bij de Grenslandroute in de Kempen tijdens het laatste oktoberweekend van 2009. Er werd door de deelnemers dan ook vrolijk op los gefotografeerd. Materiaal genoeg voor een uitgebreide reportage!

 

Beelden van de opkomst op het verzamelpunt bij Herberg In den Bockenreyder bij Esbeek. Verrassingen zoals de prima geconserveerde LNA 11 RE hierboven weten velen binnen onze club zeker tot enthousiasme te brengen. Het karretje is door de huidige eigenaar in april 1984 nieuw gekocht en behoort inmiddels tot de ultieme zeldzaamheden op het gebied van het merk met de dubbele chevron (foto's Okke Groot)

 
Vertrek van de complete karavaan (foto's Jan Withaar)
Sfeervolle herfstkleuren in de Brabantse bossen, vlak langs de Belgische grens (foto links Okke Groot, foto rechts Bjørn Even)
Hoort er ook een beetje bij: pech met de Visa. Deze keer waren het ontstekingsproblemen door een slecht massacontact. Na een paar onderbrekingen kon de hele club weer gezamenlijk verder (foto's Monieke Kroft)
Visa's geduldig in afwachting van hun minder fortuinlijke blauwe zusje (foto Maarten van den Eijnde)
 
Geen landschap zo mooi of er past wel een rijtje Visa's in (foto links Thijs van der Zanden, foto rechts en rechtsonder Okke Groot)
 
 
Eindpunt van de rit bij Bergeijk (foto's Okke Groot)
 
Zie voor meer foto's van de rit het album van François Duquesnoy:
http://s262.photobucket.com/albums/ii115/francoisduquesnoy/Grenslandroute%20Citroen%20Visa%20club%2025%20oktober%202009/?albumview=grid

De route nog eens bekijken in Google Earth? Download hier het GPS-bestand (met dank aan Bjørn Even).

Het bestand gebruik je zó:

- Zorg dat je het gratis programma Google Earth hebt geïnstalleerd (http://earth.google.nl/intl/nl/download-earth.html)
- Download (dus niet openen, maar 'opslaan als') het bestand onder de link hierboven (ook te vinden op http://www.citroenvisaclub.nl/downloads.htm) en sla het bestand op als "Route Najaarsrit 25-10-2009 (70 KM).gpx"
- Open Google Earth en open hierin het "Route Najaarsrit 25-10-2009 (70 KM).gpx"-bestand
.

Nu kun je door middel van de navigatieknoppen op de route in- en uitzoomen en hem van bovenaf op je gemak bekijken!