CitroMobile, 1-2 mei 2010

In het eerste weekend in mei streek voor de laatste keer CitroMobile neer in de Veemarkt in Utrecht. Volgend jaar zal het evenement verhuizen naar het voormalige Floriadeterrein in Vijfhuizen. Met de originele invulling van het thema 'Citroën en milieu' wist de Citroën Visa-Club bij deze 2010-editie hoog te scoren bij het publiek. Hieronder een fotoverslag.

Links: Een hoogstoriginele Visa Club uit de eerste serie in de legendarische kleur vert reinette vormde het middelpunt van de themapresentatie. Een kleine 600 appels en een passende entourage zorgden voor de aankleding. Voor het duurzame element stond het flyermateriaal van Biologica garant. Rechts: een Visa voor meer dan 6 mille? Deze 14 TRS met een slordige 500 km op de teller vond voor een dergelijk bedrag reeds op de eerste beursdag een koper.

Geheel links: ook niet verkeerd, deze Franse varkensneus. Het anders zo levendige 'buitengebeuren' raakte door het slechte weer dit jaar helaas een beetje in de verdrukking. Links: een Nederlandse 11 RE en een Britse 17 RD.

Hebben we het mis, of zagen we in 2010 meer LN's en LNA's dan de laatste jaren gebruikelijk was?

Geheel links: snelle jongens: Chrono en GT. Links: interessante C15 pick up.
Thijs van der Zanden deed goede zaken met zijn juist verschenen Visaboek. Van de beschikbare oplage raakte een groot gedeelte uitverkocht.
 
Links: de bemanning van de clubstand mocht ook deze keer weer een aantal nieuwe leden verwelkomen. Rechts: ook op zondag werd de themapresentatie talloze malen op de foto gezet. Aan het eind van de middag vonden de Visaclub-appels gretig aftrek onder de voorbijgangers.
foto's Okke Groot