Nazomermeeting 2006, Groesbeek, 8-10 september 2006.

Net als in 2005 genoten we in september van een heerlijk nazomerweekend in Groesbeek. Hoewel de opkomst - zeker gelet op het mooie weer - eigenlijk een beetje tegenviel, hadden we een geslaagde en erg gezellige meeting. Een vast onderdeel van deze meeting vormt inmiddels het bezoek aan Citrorama in Rheinberg (D) op zaterdag. Zondag sloten we de bijeenkomst af met een prachtige rit.

Linksboven: vertrek naar Citrorama. Op Citrorama stond een aantal Visa's te koop, waaronder een niet heel goede en best prijzige GTi (rechtsboven), een roestvrije, doffe, maar spotgoedkope tweecilinder met weinig kilometers uit 1987 (linksonder) en een evenmin perfecte, maar zeer verleidelijke Club varkensneus, eveneens met lage kilometerstand, voor slechts € 800,00 (rechtsonder).

Linksboven: onderdeel van de show op Citrorama was deze bruine Décapotable. Rechtsboven: ook buiten troffen we verschillende Visa's aan. Onder: na terugkeer op de camping was het zoals zo vaak weer barbecuen geblazen. Het weer werkte erg mee.

Linksboven:zondagochtend werd er eerst uitgebreid gezamenlijk ontbeten. Daarna verzamelden de Visa's zich voor de toerrit door de fraaie Groesbeekse omgeving (rechtsboven en onder).

foto's © Okke Groot