Lid worden

Meld je aan als lid van de Citroën Visa-Club en profiteer van de vele voordelen die het lidmaatschap van de vereniging biedt. Je ontvangt als lid uitnodigingen voor alle evenementen die de vereniging organiseert, en kun je gebruik maken van het door de vereniging opgerichte onderdelenmagazijn en de clubshop.

Lidmaatschap van de vereniging kost € 30 per jaar.  Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Leden die zich aanmelden na 1 juli van het lopende verenigingsjaar, betalen voor het restant van dat jaar een gereduceerd tarief van € 15,00.

Het lidmaatschap gaat in zodra we dit inschrijvingsformulier hebben ontvangen én het verschuldigde contributiegeld op onze rekening (NL33 INGB 0008 9748 36) is ontvangen.

Ook is het mogelijk om bij een eerste magazijn bezoek tegen contante betaling van de lidmaatschapskosten lid te worden van de Citroën Visa-Club. Je kunt dan meteen aankopen doen.

Om lid te kunnen worden, hoef je geen Visa, C15, LN(A) of Axel/Oltcit in je bezit hebben. Om bij het magazijn van de club te kunnen kopen is het geregistreerde bezit van een van deze typen echter wel vereist. Reden van deze maatregel is – geloof het of niet – het feit dat bepaalde (tweecilinder) Visa-onderdelen nogal in trek zijn bij berijders van andere Citroën typen, en deze onderdelen daardoor schaars dreigen te worden. We vragen je daarom ook een kopie van het kentekenbewijs met je aanmelding mee te sturen.

Download het: Aanmeldingsformulier, druk dit af en vul deze in. Stuur deze vervolgens op naar:
T. Verkade
Hezer Enghweg 95
3734GP Den Dolder

Translate