Magazijn

Kleinere onderdelen worden zoals gewoonlijk nog steeds na betaling verzonden via PostNL.

Alleen voor leden. Klik hier om lid te worden en dan kunt u vragen stellen of onderdelen bestellen.

Aangezien via de gangbare kanalen de onderdelenvoorziening steeds verder opdroogt, is een onderdelenmagazijn van groot belang voor onze leden. Nadat begin 2004 in samenwerking met het toenmalige bestuur van de Citroën Visa-Club reeds een particulier onderdelenmagazijn van een van onze leden werd geopend, heeft het bestuur van de vereniging gemeend zich sterk te moeten maken voor een echt clubmagazijn, mede gevoed door de bij een relevant aantal leden sterk levende en vaak geuite behoefte daaraan. Met dit clubmagazijn is in 2008 een voorzichtige start gemaakt. Als basis voor de voorraad van dit nieuwe magazijn is inmiddels een behoorlijke voorraad onderdelen opgebouwd. De dienstverlening van het magazijn is in 2009 van start gegaan. Het clubmagazijn was aanvankelijk nog gesitueerd in Noord-Brabant, maar sinds 2012 is het verhuisd naar een veel ruimere locatie in Arkel aan de Vlietskade.

Ook het magazijn is via e-mail te bereiken voor technische vragen/ondersteuning en eventueel ook voor sleutelhulp/reparaties.

Magazijnvoorraad
Op dit moment is de inventarisatie van de complete magazijnvoorraad nog in volle gang. Wil je weten of een onderdeel in ons clubmagazijn op voorraad is? Neem dan via e-mail contact. De beheerders zullen vervolgens contact met je opnemen.

Onderdelen altijd welkom
Graag ontvangt de Citroën Visa-Club van leden en niet-leden, garagebedrijven of wie dan ook, overtollige onderdelen, waarmee de club haar leden weer van dienst kan zijn. In beperkte mate zijn ook sloopauto’s welkom, vooropgesteld dat er nog bruikbare onderdelen op zitten en afhankelijk van tijd en ruimte bij het magazijn. Gooi dus geen Visa’s, C15’s, LN(A)’s, Axels of delen ervan zo maar weg, maar neem contact op met de vereniging! Afhankelijk van wat we krijgen aangeboden is een vergoeding mogelijk, maar de hoofdprijs kunnen we niet betalen

Stallingsmogelijkheid
Het magazijn biedt voor een klein aantal gelukkige leden de mogelijkheid een auto veilig en overdekt in de magazijnruimte te stallen. Hiervoor wordt € 35,00 per maand of € 360,00 per jaar berekend. Interesse? Neem ook dan contact op met de magazijncommissie.

Openingstijden
Het magazijn is op afspraak geopend. Kleinere onderdelen kunnen op verzoek en tegen bijbetaling van de verzendkosten eventueel worden verstuurd. Neem hiervoor per e-mail contact op met het magazijn.

Translate